Spring naar content

Persoonlijke ontwikkeling: begint met een ACT meting

Zichtbaar gedrag kun je zien als het topje van de ijsberg
De onderkant van de ijsberg -dat wat jouw gedrag aanstuurt- is vaak onzichtbaar. De onderkant is het grootste deel van de ijsberg. Wanneer je in jouw leven iets moet veranderen, ga je vaak aan de slag met je gedrag, terwijl duurzaam veranderen begint in het grootste gebied, de basis namelijk wie je bent. Met ACT wordt jouw gehele ijsberg zichtbaar.

ACT meting

ACT is een online meetmeting die slechts 15 minuten duurt. Je ontvangt hiervoor voor aanvang van het gesprek een link in je mailbox. De meting maakt gebruik van woorden en beelden. Juist deze combinatie maakt deze meting uniek, omdat de beelden informatie geven over jouw onbewuste drijfveren en gedrag.

HBM/ACT coach zeeland

ACT coaching: ontdek jouw ware potentieel

 • Welke kwaliteiten bezit ik van nature en welke niet?
 • Benut ik al mijn kwaliteiten in mijn huidige functie?
 • Op welke manier neem ik beslissingen?
 • Waarom reageer ik zoals ik doe?
 • Hoe kan ik meer energie halen uit mijn (werk)dag?
 • Ben ik een natuurlijke leider?
 • Waar loop ik op leeg en waar krijg ik energie van?
 • Wat past nu écht bij mij?

Het effect van ACT coaching: ontdek het talent in jezelf...

Bianca Bijkerk Recensie ACT

"...het ontvangen en bespreken van de ACT-rapportage was inspirerend!"

Bianca Bijkerk

In een moment van keuzes maken in mijn loopbaan, heb ik baat gehad bij de gesprekken met Evelyn. Het is niet alleen prettig om met Evelyn te sparren over je persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, het ontvangen en bespreken van een ACT-rapportage was inspirerend. Het bood mij inzicht in mijn talenten en mijn mogelijkheden. Deze analyse heeft mij ertoe aangezet de volgende stappen in mijn carrière te zetten.

07ea54d9-d32e-4f2c-b218-ebe2adb46e19

"...de ACT-meting is echt een aanrader voor iedereen die helderheid of bevestiging zoekt om de volgende stap te zetten."

Patricia Ferdinandus

Heel bijzonder om in de ACT meting mijn handelen zo duidelijk uitgelegd te zien en te lezen in hoeverre dat in lijn is met mijn krachten en talenten. Het geeft handvatten om gericht bij te sturen en laat ook zien waar bv een energielek zit en waar je niet te veel tijd aan hoeft te besteden. Ik was verrast door de spot-on conclusie die de ACT meeting mij heeft geboden, van waar ik nu sta.

HBM ACT® coaching Vlissingen

De kracht van Analytic Competence Tools (ACT methode)

De ACT meting is een krachtige tool om jouw persoonlijk profiel te schetsen. De meting geeft inzicht in je kwaliteiten en maakt daarbij onderscheid waar je van nature goed in bent en kwaliteiten die je aangeleerd hebt.

"Jezelf verbeteren kan eenvoudiger met ACT, zodat je weet wanneer jij in jouw kracht staat..."

Vanuit mijn opleiding 'Master in Essentieontwikkeling'. Een opleiding gericht op de unieke kracht van de mens ben ik als Essentie coach erop getraind om het ontwikkel potentieel uit mensen en organisaties te halen. Ik werk hierbij met de ACT meting om mensen nog een stap verder te helpen en inzichten te geven.

ACT coaching versnelt jouw persoonlijke ontwikkeling aanzienlijk.

Door de ACT meting kom je alles over jezelf te weten.

ACT houdt je een spiegel voor. ACT laat je ontdekken wie je echt bent en hoe dat jouw dagelijks leven beperkt, bekrachtigt en bepaalt. Je krijgt inzicht vanuit welke aangeleerde patronen jouw handelen gestuurd wordt. Dit leidt tot nieuwe inzichten waardoor je in de toekomst o.a. betere keuzes kunt maken, efficiënter kunt werken, conflicten beter kunt aanpakken, persoonlijk kunt ontwikkelen en minder gevoelig bent voor stress en burn out. Dit meetinstrument geeft duidelijke richting bij ontwikkelvragen.

Coaching aanbod

€320,-

ACT® Individueel Blauwdruk sessie

Je krijgt

 • Telefonische intake (15 minuten)
 • Online ACT-meting
 • Uitgebreide persoonlijke rapportage van de uitkomsten
 • Toelichtingssessie (90 minuten)

Prijs is excl. BTW

Helpt bij:

Handvatten voor het volledig gebruiken van je potentieel.

Duidelijkheid in het bepalen van de koers in je eigen leven.

Ervaren van meer resultaat en geluk.

Coaching formulier

Graag maak ik een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking
€750,-
€800,-

Individueel traject

Je krijgt:

 • Intake (30 minuten)
 • Online ACT-meting
 • Uitgebreide persoonlijke rapportage van de uitkomsten
 • Toelichtingssessie (90 minuten)
 • 4 sessies vervolg coaching inclusief persoonsgericht ontwikkeladvies

 

Helpt bij:

Welke kwaliteiten bezit ik van nature en welke niet?

Benut ik al mijn kwaliteiten in mijn huidige functie?

Op welke manier neem ik beslissingen?

Hoe reageer ik onder druk?

Waarom reageer ik zoals ik doe?

Hoe kan ik meer energie halen uit mijn werk?

Ben ik een natuurlijke leider?

Waar loop ik op leeg en waar krijg ik energie van?

Geeft jou

Handvatten voor het volledig gebruiken van je potentieel

Duidelijkheid in het bepalen van de koers in je eigen leven

Ervaren van meer resultaat en geluk

Coaching formulier

Graag maak ik een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking
Prijs op aanvraag

ACT® Team traject

ACT® haalt het beste uit jouw team

Wil je je team beter laten samenwerken en effectiever met elkaar laten communiceren? Zou je team heel wat resultaatgerichter kunnen functioneren? Of je team nu goed functioneert of niet: voor jou als manager of leidinggevende is het van grote waarde inzicht te hebben in de teamperformance. De ACT®-Team meting kan je snel inzicht geven in de dynamiek binnen je team, de verschillende profielen en aanwezige competenties.

In samenwerking met Anniek Risseeuw van LifeAct

Helpt bij:

Inzicht in de verschillende competenties van de individuele teamleden

Slagkracht door de juiste competenties in het team te verankeren

Meer inzicht in en begrip voor elkaar en elkaars manier van denken en handelen.

De ACT®Team meting en het werken met de Circle of Change tijdens de teamdagen werpt licht op aspecten die eerst verborgen waren.

Een optimaal presterend team met gelukkigere medewerkers

Coaching formulier

Graag maak ik een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

"De allerbelangrijkste voorwaarde voor goed contact met een ander is dat je in contact bent met jezelf: met jouw eigen denken, voelen en willen."

"Inspire & Result geeft ondernemers en medewerkers inzicht in het onbewuste. Wat ligt er onder je gedrag, waar ligt je natuurlijke kracht en groei potentieel waardoor je een duurzame verandering in gang kunt zetten. Tevens leer ik je verbindend resultaatgericht te communiceren zodat je succesvoller wordt in samenwerking en verkoop ."- Evelyn Schoe

Inspire & Result