Spring naar content

Communicatietrainingen Vlissingen

Evelyn Schoe: +31 6 1357 5119

info@inspireandresult.nl

ACT® Team traject

Je team verbeteren kan eenvoudiger, als je weet wanneer de ander in zijn kracht staat...

Wil je je team beter laten samenwerken en effectiever met elkaar laten communiceren? Zou je team heel wat resultaatgerichter kunnen functioneren? Of je team nu goed functioneert of niet: voor jou als manager of leidinggevende is het van grote waarde inzicht te hebben in de teamperformance. De ACT®-Team meting geeft je snel inzicht in de dynamiek binnen je team, de verschillende profielen en aanwezige competenties.

Maakt iedereen gebruik van zijn natuurlijke competenties en zit elk teamlid ook op de juiste plaats? Komen er zaken aan het licht, die verdieping behoeven, dan kan dat worden vormgegeven in een driedaagse interventie met informatie uit de ACT®Team meting.

HBM/ACT: methodiek

Een ACT®Team meting start altijd met een individuele ACT® meting voor ieder individueel teamlid, inclusief persoonlijke terugkoppeling. Daarna worden de verschillende profielen naast elkaar gelegd, in relatie tot de doelstellingen, visie en missie van de organisatie. Zo kun je ontdekken waar een ieder door gedreven wordt, waar bepaald gedrag vandaan komt. Vervolgens komt iedereen bij één dag bij elkaar, waarbij het creëren van mildheid en begrip voor elkaars gedrag ontstaat. Met de inzichten en resultaten van deze dag wordt er samen met het team en de manager besproken of er interesse is in verdieping met als uitgangspunt een concrete vraag vanuit het team en/of de organisatie.

Het doel van de ACT®Teammeting:

  • Inzicht in de verschillende competenties van de individuele teamleden
  • Slagkracht door de juiste competenties in het team te verankeren
  • Meer inzicht in en begrip voor elkaar en elkaars manier van denken en handelen.
  • De ACT®Team meting en het werken met de Circle of Change tijdens de teamdagen werpt licht op aspecten die eerst verborgen waren.
  • Een optimaal presterend team met gelukkigere medewerkers

"Inspire & Result geeft ondernemers en medewerkers inzicht in het onbewuste. Wat ligt er onder je gedrag, waar ligt je natuurlijke kracht en groei potentieel waardoor je een duurzame verandering in gang kunt zetten. Tevens leer ik je verbindend resultaatgericht te communiceren zodat je succesvoller wordt in samenwerking en verkoop ."- Evelyn Schoe

Inspire & Result

Agenda

Training: Verbindend en resultaatgericht communiceren

Ieder mens is uniek met een eigen karakter en communicatiestijl. Wil je effectief communiceren, dan is het belangrijk dat je de geheimen kent achter de verschillen in communicatie- en karakterstijlen.

Trainingsdagen

Module: Communicatiestijlen

Woensdag 6 mei van 09.30 tot 12.30 uur

Module: Verbindende communicatie

Woensdag 6 mei van 13.30 tot 16.30 uur

Module: Jezelf presenteren

Woensdag 20 mei van 09.30 tot 12.30 uur

Module: Feedback geven en ontvangen

Woensdag 20 mei van 13.30 tot 16.30 uur