Het algemene doel van Inspire & Result is het bieden van een assortiment aan bedrijfstrainingen en maatwerk (HBM/ACT®) coaching voor teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Hierbij komt maatwerk coaching in het verlengde te liggen van de groepstrainingen die wij organiseren.

Vanuit trainingen komen vaak onderliggende, specifieke vraagstukken of problemen naar boven die soms meerdere maatwerk coaching sessies vergen om verder te kunnen.

Maatwerk coaching nodig?

Op voorhand is het aan te raden om vanuit het team te kijken naar een passende training, waarbij vaak al snel naar voren komt wat er bij de individuen in het team speelt. Tijdens bedrijfstrainingen, maar ook achteraf tijdens de evaluatie ervan, is er de mogelijkheid om extra maatwerk coaching in te schakelen. Kan jouw medewerker wat extra begeleiding krijgen bij persoonlijke of zakelijke kwesties? Schroom dan niet om te vragen naar de mogelijkheden.

Kosten van maatwerk coaching

De kosten van maatwerk coaching worden inzichtelijk gemaakt in een offerte op maat.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Heb je vragen over onze maatwerk coaching? Laat het ons gerust weten. We inspireren jou en de organisatie graag bij het bereiken van het gewenste resultaat!