De inhoud van deze website mag niet worden gezien als professioneel advies of als een vervanging voor professioneel advies. Gebruikers van deze website dienen geen actie te ondernemen of te vermijden op basis van de informatie die zij hier vinden zonder eerst passend professioneel advies in te winnen.

Wij, inspireandresult.nl, zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies die voortvloeit uit of in verband staat met het gebruik van of de betrouwbaarheid van informatie op deze website. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, indirecte of gevolgschade, en eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik of verlies van gebruik, gegevens of winsten, ongeacht de actie, in contract of onrechtmatige daad, voortkomend uit of in verband met het gebruik van deze website.

Deze website kan links bevatten naar andere websites. Deze externe links worden alleen voor uw gemak verstrekt en wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van deze andere websites.

Deze disclaimer is onderhevig aan veranderingen en kan periodiek worden bijgewerkt. Wij raden gebruikers aan om deze pagina regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Datum van de laatste wijziging: 27 januari 2024.