Spring naar content

Communicatietrainingen Vlissingen

Evelyn Schoe: +31 6 1357 5119

info@inspireandresult.nl

Faciliteren van interactieve bijeenkomsten

Tijdens een bijeenkomst wordt vaak gebrainstormd over ideeën, voorstellen of moeten juist ideeën of voorstellen geformuleerd worden. Gedeeld eigenaarschap is waar het over gaat als mensen succesvol willen samenwerken. Wie iets met zijn organisatie wil bereiken, maakt gebruik van de kennis en kracht de mensen die er werken. In de vorm van interactieve bijeenkomsten: eenmalig of in een serie van meerdere sessies.

Hoe zorg je ervoor dat iedereen participeert in een goed gesprek en zo veranderingen worden vormgegeven. Effectieve procesbegeleiding door een facilitator is een bepalende succesfactor voor een succesvolle workshop! Door een boeiend programma en efficiënt een workshop uit te voeren gericht interventietechnieken. Dat zorgt voor de hoogste kwaliteit en acceptatie van het resultaat van een workshop.
Als facilitator help ik je graag hierbij.

"Inspire & Result geeft ondernemers en medewerkers inzicht in het onbewuste. Wat ligt er onder je gedrag, waar ligt je natuurlijke kracht en groei potentieel waardoor je een duurzame verandering in gang kunt zetten. Tevens leer ik je verbindend resultaatgericht te communiceren zodat je succesvoller wordt in samenwerking en verkoop ."- Evelyn Schoe

Inspire & Result