Skip to content

Faciliteren van interactieve bijeenkomsten

Tijdens een bijeenkomst wordt vaak gebrainstormd over ideeën, voorstellen of moeten juist ideeën of voorstellen geformuleerd worden. Gedeeld eigenaarschap is waar het over gaat als mensen succesvol willen samenwerken. Wie iets met zijn organisatie wil bereiken, maakt gebruik van de kennis en kracht de mensen die er werken. In de vorm van interactieve bijeenkomsten: eenmalig of in een serie van meerdere sessies.

Hoe zorg je ervoor dat iedereen participeert in een goed gesprek en zo veranderingen worden vormgegeven. Effectieve procesbegeleiding door een facilitator is een bepalende succesfactor voor een succesvolle workshop! Door een boeiend programma en efficiënt een workshop uit te voeren gericht interventietechnieken. Dat zorgt voor de hoogste kwaliteit en acceptatie van het resultaat van een workshop.
Als facilitator help ik je graag hierbij.

"Inspire & Result geeft ondernemers en medewerkers inzicht in wat er onder hun gedrag ligt. Waar hun natuurlijke kracht ligt en groei potentieel. Tevens leer ik ze om verbindend resultaatgericht te communiceren zodat ze succesvoller zijn is sales en samenwerking." - Evelyn Schoe

Eigenaresse Inspire & Result