Is communicatie training nodig voor jouw organisatie?

Met (een) communicatie training zorg je ervoor dat de communicatie van jouw team of organisatie in een korte tijd verbetert, gesprekken soepeler verlopen, dat je als team meer voor elkaar elkaar krijgt en betere relaties aan kunt gaan.

Communicatie training verhelpt moeizame communicatie

Heb jij wel eens ongemakkelijke moeizame gesprekken die niet de gewenste uitkomst bieden, maar juist het tegenovergestelde? Grote kans dat je niet goed op de ander zijn manier van communiceren bent ingesteld. Met een beetje meer inzicht in communicatie kun je al gauw grote vooruitgang maken.

Communicatie training geeft op verschillende niveau’s en elementen (zoals verbindend communiceren of communicatiestijlen) nieuw inzicht. Met dit inzicht ga je zelf aan de slag waardoor je merkt dat je in de praktijk gemakkelijker leert communiceren en vooral veel meer inzicht hebt in de gesprekken die je voert.

Deze kennis en vaardigheden die je leert in de communicatie trainingen geven jou grip op het realiseren van de gewenste uitkomst binnen je team, op de werkvloer of in elk gesprek dat je voor ogen hebt.

Ben jij klaar voor het verbeteren van jouw communicatieve vaardigheden? Ontdek de mogelijkheden in ons communicatie training overzicht.

Stop met tijd en energie verspillen in meetings of gesprekken

Hoe bespreek je gevoelige onderwerpen onderling? Wat doe je als je vastloopt in een gesprek? Hoe benader je de ander als je jouw grens wilt aangeven of feedback geeft? Wat helpt jou wanneer de ander niet snapt wat je bedoelt? En hoe kun je tijd en energie verspilling in communicatie tegengaan? Het is eenvoudig om te zeggen dat je daarvoor een communicatie training zou moeten volgen, maar dat antwoord wist je natuurlijk al. Toch weten veel mensen de oplossing maar komen ze niet in actie.

Twijfel je of een communicatie training uitkomst biedt? Evelyn helpt je graag verder

Vraag een informatiesessie aan met communicatie trainer Evelyn Schoe via onderstaand contactformulier en krijg antwoord op al je vragen.

HBM/ACT coach zeeland

Geen onnodig lange gesprekken meer

Ken je die ellenlange gesprekken waar effectieve communicatie mist? Vergaderingen die alle energie en motivatie opslurpen? Of discussies waarin niet echt naar elkaar wordt geluisterd? De meeste mensen willen hierin graag verandering zien, maar blijven toch dezelfde situaties ervaren, zowel op het werk als in welke vorm van relaties dan ook. Zodra je de inzichten, oefeningen en kennis uit de communicatie training hebt geleerd (en je deze ook daadwerkelijk toepast), ontdek je een verandering in deze communicatie patronen.

  • Je ziet nieuwe mogelijkheden om gesprekken te kunnen sturen en leiden
  • Ook kun je beter luisteren en observeren
  • Gesprekken gaan sneller want je leert op de ander afstemmen
  • Het resulteert in meer verbinding, meer plezier en effectievere communicatie

Tijd voor een upgrade binnen jouw communicatievaardigheden?

Informeer naar de mogelijkheden

Veelgestelde vragen over communicatie training

Wat kost een communicatie training?

Je kunt deelnemen aan een training vanaf 300 euro (op locatie). In-Company trainingen zijn op aanvraag en de prijs kan verschillen met training op locatie i.v.m. voorrijkosten en extra voorbereidingen.

Wat levert betere communicatie op?

Jezelf of je team opgeven voor een communicatietraining resulteert in nieuwe inzichten op het gebied van communicatie en daarmee betere communicatie op. Je ontwikkelt nieuwe communicatie skills die je een leven lang in je voordeel kunt inzetten op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Wat leer je tijdens een communicatie training?

Tijdens een communicatie training leer je gesprekstechnieken, beter luisteren, observeren, de ander beter begrijpen, met meer gemak te communiceren, ongemakkelijke situaties voorkomen en meer voordelen.

Worden trainingen vergoed door je werkgever?

De meeste werkgevers investeren graag in hun personeel, vandaar zien wij vaak dat de werkgevers de trainingen (deels of volledig) vergoeden voor hun werknemers. Indien een werkgever investeert in personeel geeft dat ook (in de meeste gevallen) belastingtechnisch voordeel. Vraag het anders ook aan je werkgever voor de zekerheid!

Zorgt communicatie training voor effectievere communicatie?

Ja, communicatie training zorgt ervoor dat je effectievere communicatie technieken, tools en vaardigheden aanleert. Je leert ook beter naar je eigen (interne) communicatie te luisteren en daaraan sturing te geven, alsmede tijdens communicatie die je met anderen hebt.