Teamontwikkeling (teamtraining)

De teamontwikkeling training van Inspire & Result richt zich op het verbeteren van de productiviteit, samenwerking en communicatieve vaardigheden. Dit omvat een analyse van de team samenstelling, teamdynamiek, samenwerking en kernwaarden en is gericht op het vormen van een topteam. De training is aanpasbaar aan specifieke behoeften en beoogt betere communicatie, verhoogde productiviteit en een verbeterd teammoreel.

We gebruiken in de training praktische oefeningen en rollenspellen, die zowel op een trainingslocatie als in-company gegeven kunnen worden. Kosten worden op maat berekend.

Meer informatie

Communicatietrainingen

Communicatietrainingen van Inspire & Result worden in teamverband gegeven en zijn ontworpen om de communicatie binnen teams en organisaties te verbeteren. Daardoor kunnen gesprekken soepeler verlopen en relaties en samenwerking versterkt worden. De trainingen bieden inzicht in verschillende communicatiestijlen, en leert deelnemers effectiever te communiceren door praktijkgerichte kennis en oefeningen. Dit leidt tot een betere grip op gewenste uitkomsten in gesprekken en vergaderingen waardoor je effectiever en efficiënter kunt samenwerken.

De populaire compacte teamtraining effectief communiceren is vanaf minimaal 5 personen en kan zowel op op trainingslocatie als in-company worden verzorgd.

Meer informatie

Maatwerk teamcoaching

We bieden maatwerk teamcoaching aan om werkethiek, prestaties en teamsfeer te verbeteren. In maatwerk teamcoaching passen we oplossingen toe die specifiek zijn afgestemd op de noodzaak en wensen voor uw team. Denk daarbij aan problemen / issues die boven water komen tijdens bewustwording in teamtraining.

De prijzen voor deze diensten variëren en zijn afhankelijk van factoren zoals groepsgrootte, duur van de coaching en locatie.

Meer informatie