Charismatische mensen dragen een fijne sfeer om zich heen. Zij zijn goed in presenteren en trekken makkelijk de aandacht naar zich toe. De training jezelf presenteren leert jou hoe je authentieker bent in je presentatie waardoor jij een memorabele eerste indruk achterlaat.

Het gewenste resultaat na deze training

  • Je kunt nu een goede eerste indruk maken.
  • Personal branding: je ontdekt wie jij bent als mens en waarin jij je onderscheidt.
  • Je weet meer over storytelling en kunt dit zelfstandig toepassen.
  • Je hebt meer invloed op de emotie van je gesprekspartner.
  • Je kunt overtuigend pitchen.

Communiceren doe je niet met woorden alleen. Het is natuurlijk belangrijk hoe je jouw gesprekspartner aanspreekt en wat je tegen hem of haar zegt. Maar het is net zo belangrijk hoe jij jezelf presenteert. Zorg dat je authentiek en oprecht bent waardoor je vertrouwen uitstraalt en geloofwaardig overkomt. De klant moet het gevoel krijgen dat hij of zij bij jou aan het juiste adres is. Hoe zie jij je gesprekspartner te overtuigen? 

Deze training volgen of toevoegen aan een maatwerk trainingspakket

In de training Jezelf Presenteren leer je vaardigheden voor het maken van een sterke eerste indruk en ontwikkel je je personal branding om je unieke zelf te laten zien. De training omvat storytelling technieken om emotionele connecties te creëren, het beïnvloeden van emoties en de nodige pitch-vaardigheden. Met een mix van theorie en praktijk, waarin interactieve oefeningen en persoonlijke feedback aanwezig zijn, is deze training ideaal voor teamleiders, managers, ondernemers en andere professionals die vaker moeten presenteren.