Met Reflact ® je team verbeteren en ontdekken met welke taken en in welke functie de ander in zijn / haar natuurlijke kracht staat. ACT team coaching biedt daarbij uitkomst.

Wil je je team beter laten samenwerken en effectiever met elkaar laten communiceren? Zou je team heel wat resultaatgerichter kunnen functioneren? Of je team nu goed functioneert of niet: voor jou als manager of leidinggevende is het van grote waarde inzicht te hebben in de teamperformance. De Reflact®-Team meting voorheen ACT meting geeft je snel inzicht in de dynamiek binnen je team, de verschillende profielen en aanwezige competenties.

Na team coaching heeft iedereen binnen het team inzicht van zijn/haar natuurlijke competenties. Ook wordt de leidinggevende bewust van de juiste teamsamenstelling. Komen er zaken aan het licht die verdieping behoeven, dan kan dat worden vormgegeven in een driedaagse interventie met informatie uit de Reflact®Team meting.

HBM/Reflact team coaching methodiek werkwijze

 1. Team coaching start bij ons met een Reflact ®Team meting, waarbij altijd een individuele Reflact® meting voor ieder teamlid wordt gedaan, inclusief persoonlijke terugkoppeling.
 2. Daarna worden de verschillende profielen naast elkaar gelegd, in relatie tot de doelstellingen, visie en missie van de organisatie.
 3. Zo kun je ontdekken waar een ieder door gedreven wordt, waar bepaald gedrag vandaan komt.
 4. Vervolgens komt iedereen bij één dag bij elkaar, waarbij het creëren van mildheid en begrip voor elkaars gedrag ontstaat.
 5. Met de inzichten en resultaten van deze dag wordt er samen met het team en de manager besproken of er interesse is in verdieping met als uitgangspunt een concrete vraag vanuit het team en/of de organisatie.

Het doel van de team coaching d.m.v. Reflact® Teammeting:

 • Inzicht in de verschillende competenties van de individuele teamleden
 • Slagkracht door de juiste competenties in het team te verankeren
 • Meer inzicht in en begrip voor elkaar en elkaars manier van denken en handelen.
 • De Reflact® Team meting en het werken met de Circle of Change tijdens de teamdagen werpt licht op aspecten die eerst verborgen waren.
 • Een optimaal presterend team met gelukkigere medewerkers

Reflact® Team traject

Reflact® haalt het beste uit jouw team

Wil je je team beter laten samenwerken en effectiever met elkaar laten communiceren? Zou je team heel wat resultaatgerichter kunnen functioneren? Of je team nu goed functioneert of niet: voor jou als manager of leidinggevende is het van grote waarde inzicht te hebben in de teamperformance. De Reflact®-Team meting kan je snel inzicht geven in de dynamiek binnen je team, de verschillende profielen en aanwezige competenties.

In samenwerking met Anniek Risseeuw van LifeAct

Helpt bij:

 • Inzicht in de verschillende competenties van de individuele teamleden
 • Slagkracht door de juiste competenties in het team te verankeren
 • Meer inzicht in en begrip voor elkaar en elkaars manier van denken en handelen.
 • De Reflact®Team meting en het werken met de Circle of Change tijdens de teamdagen werpt licht op aspecten die eerst verborgen waren.
 • Een optimaal presterend team met gelukkigere medewerkers

Prijs op aanvraag