Spring naar content

Communicatietrainingen Vlissingen

Evelyn Schoe: +31 6 1357 5119

info@inspireandresult.nl

Ieder mens is uniek met een eigen karakter en communicatiestijl.

Wil je ook je gesprekspartner (collega, klant, partner) effectief en verbindend benaderen? Wil je effectief communiceren, dan is het belangrijk dat je de geheimen kent achter de verschillen in communicatie- en karakterstijlen. Dat je ze kunt herkennen en ook effectief kunt benaderen.

Verbindend communiceren gaat niet alleen over hoe contact te maken met de ander maar ook vooral over contact maken met jezelf. Om goede relaties aan te gaan moet je eerst een goede relatie hebben met jezelf; dus zelfbewustzijn.

Hoe geef je nu die collega opbouwende feedback en hoe presenteer jij jezelf krachtig en authentiek. Heb je hiervoor de sleutels in handen dan ontstaat er echte verbinding, waardoor je veel succesvoller wordt in samenwerking, verkoop, relatie etc.

Trainingpakket: verbindend en resultaatgericht communiceren

Deze training bestaat uit 3 modules die elk op een eigen dagdeel wordt gegeven

Module: Communicatiestijlen

Module: Jezelf presenteren

Module: Feedback geven en ontvangen

Deze modules kun je ook apart van dit pakket bijwonen. Je profiteert dan niet van de pakketkorting. Klik op de module voor meer informatie.

25% pakket korting!

Helpt bij:

Onzekerheid tijdens communiceren

Stress bij het voeren van gesprekken

Gevoel van minderwaardigheid

problemen met verbinding maken met mensen

Geeft jou

Meer persoonlijk succes

Meer overtuigingskracht

Betere samenwerking

Persoonlijke ontwikkeling

Meer inzicht in communicatie

Trainingpakket formulier + Korting


Deze geheimen moet jij weten!

Wil je effectief communiceren, dan is het belangrijk dat je de geheimen kent achter de verschillen in communicatie- en karakterstijlen. Dat je ze kunt herkennen en ook effectief kunt benaderen. Hierbij is het ook van belang dat je bewust bent van de valkuilen van jouw manier van communiceren. Hoe, dat leer je in deze training.

Praktisch

Tijdens deze training ga je oefenen met hetgeen je geleerd hebt aan de hand van een rollenspel.

In-company training

Wil je met je team aan de slag? Neem contact op voor de mogelijkheden.

info@inspireandresult.nl

"Inspire & Result traint ondernemers, managers en medewerkers (teams) in communicatie. Wat ligt er onder jouw gedrag, waar ligt je natuurlijke kracht en groei potentieel?

Naast mijn ervaring met het bedrijfsleven heb ik veel ervaring met jongeren vanuit mijn functie als vakdocent op een Hogeschool.

Ontdek hoe je met de combinatie van HBM/ACT en communicatietrainingen jezelf, jouw team en het bedrijf verder kunt ontwikkelen en verbeteren."

Inspire & Result